LEVEN VANUIT VERBINDING IS

LOSLATEN

Wie Ben ik


Mijn naam is Marianne Aerssens en sinds 2015 Practioner van The Reconnection. Dat wil zeggen dat ik gecertificeerd ben om Reconnective Healing en Persoonlijke Reconnection Sessies te geven. Mijn eerste contact met deze vorm van Healing was toen ik 20 jaar was. Destijds had ik erg veel klachten waarvoor ik bij een man terecht kwam die mijn klachten op wonderbaarlijke wijze weg nam. Achteraf besefte ik dat stress deze klachten had veroorzaakt. Al die jaren erna heb ik gezicht naar een methode om op deze manier ook anderen te kunnen helpen. Het is is super belangrijk om alles wat stress veroorzaakt los te laten. Dit proces heb je zelf in de hand maar gaat vaak onbewust. Daarom is het belangrijk dat deze processen bewust gemaakt worden.

 

En nu is het zover, ik heb de opleiding bij Dr. Eric Paul uit Amerika afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik ervaren wat er allemaal mogelijk is met Reconnective Healing en The Reconnection.
Door zelf de healings op zeer ontspannen wijze te hebben ontvangen tijdens deze opleiding, heeft mijn leven een totaal nieuwe wending gekregen.

 

Het is mijn missie om U weer terug te brengen naar:

 

Zelfacceptatie > Zelfvertrouwen
Beslissingen nemen vanuit je gevoel > Vreugde en verbondenheid
Jezelf goed voelen en rust in je hoofd > Goede gezondheid
Actie ondernemen > succesvol zijn

 

Heeft U nog vragen dan kunt U deze stellen via het Contact formulier, of direct te mailen naar info@levenvanuitverbinding.nl.
U krijgt dan binnen 24 uur antwoord op uw vraag.