LEVEN VANUIT VERBINDING IS

LOSLATEN

Sessies


ALS RECONNECTIVE HEALER WERK IK INTIUTIEF OP ZIELSNIVEAU, ZONDER OORDEEL IN VERBONDENHEID.

 

BELANGRIJKE VOORWAARDEN : VERMIJD STERKE GEUREN TIJDENS DE SESSIES(PARFUM-DEO) DRAAG GEWONE KLEREN DIE COMFORTABEL ZITTEN(GEEN OVERSIZE KLEDING TIJDENS THE RECONNECTION).

 

MIJN MOTTO IS VERWACHT NIETS EN ONTVANG VEEL , STA GEWOON OPEN EN VOEL. HET IS ONOMSTOTELIJK BEWEZEN DAT DEZE FREQUENTIES BIJ IEDEREEN WERKEN, BIJ SOMMIGE OP BEWUSTNIVEAU EN BIJ ANDERE WEER OP ONBEWUST NIVEAU.

 

RECONNECTIVE HEALING®
*INTAKE INCLUSIEF SESSIE EN NAGESPREK. In totaal bent U ongeveer 65 minuten aanwezig waarvan ongeveer 40 minuten ontspannen op de massage tafel.

 

ERIC PEARL ADVISEERT 3 SESSIES, HIER KAN NATUURLIJK ALTIJD EEN ANDERE KEUZE IN GEMAAKT WORDEN.

 

*AFSTANDSHEALINGEN
Bent U slecht ter been of zijn er andere omstandigheden waardoor U niet naar de praktijk kunt komen zijn er ook afstandshealingen mogelijk,voor verdere info kunt U contact opnemen.

 

Ook voor healingen met kinderen is de afstandshealing een goed alternatief voor verdere info kunt U contact opnemen via bovenstaande gegevens. De effectiviteit is net zo krachtig als in de praktijkruimte.

 

THE RECONNECTION®

 

HET ADVIES IS OM VOOR THE RECONNECTION® 1 RECONNECTIVE HEALING® TE ONDERGAAN ZODAT U AL IN CONTACT GEBRACHT WORDT EN GEWEND BENT AAN DE HOGE TRILLING VAN ENERGIE.

 

*THE RECONNECTION IS EEN TWEE DAAGSE SESSIE DIE BINNEN 72 UUR MOET PLAATS VINDEN MET MINIMAAL 24 UUR ERTUSSEN IN.

 

In totaal bent U 2 dagen, per keer 75 minuten bij mij aanwezig . Dit proces verbindt U met Uw heelheid als mens als op alle niveaus en is uitermate geschikt om vanuit je gevoel weer met je volledige potentieel verbonden te worden. THE RECONNECTION staat voor EENHEID EN HERVERBINDING, HEELHEID, VERBONDENHEID VAN DE GEEST, HET LICHAAM EN DE KRACHT VAN HET LEVEN.

 

DUS WIL JE VANUIT VERBINDING LEVEN DOOR VERBONDEN TE WORDEN MET DE HOGERE FREQUENTIES VAN ENERGIE, DAN IS THE RECONNECTION® EEN FANTASTISCHE INVESTERING DIE MAAR 1 KEER IN JE LEVEN NODIG IS.

 

*LOSLAAT SESSIES
Heb je last van verdriet, frustraties, boosheid of zijn er situaties / thema’s waar je in blijft hangen, en je wilt deze loslaten of verbeteren, dan is dit een goede optie.

 

EENMAAL VERBONDEN ALTIJD VERBONDEN.


VERDERE VOORWAARDEN VAN AFSPRAKEN:

AFSPRAKEN DIENEN MINIMAAL 24 UUR VAN TE VOREN TELEFONISCH TE WORDEN AFGEZEGD VIA TELEFOONNUMMER +31 (0) 6-23704756.

ALS U KORTER DAN 24 UUR VAN TE VOREN AFZEGT BEN IK GENOODZAAKT DE GERESERVEERDE TIJD IN REKENING TE BRENGEN, TENSLOTTE IS DEZE TIJD VOOR U GERESERVEERD.

ALLEEN BIJ ANNULERINGEN DIE DOOR EXTERNE SITUATIES ZIJN ONTSTAAN EN ZEER ERNSTIG ZIJN, KAN IK EEN UITZONDERING MAKEN.

 

WARME GROET MARIANNE